Passionerede designere med sans for detaljen

Nissen & Gehl MDD.

Søren Nissen og Ebbe Gehl er begge uddannede møbelsnedkere fra Rud Rasmussens Snedkerier i København, og dernæst som møbelarkitekter fra Kunsthåndværkerskolen i København.
Siden 1970 har de arbejdet sammen i det kreative og produktive kompagniskab Nissen & Gehl mdd.

Læs mere om Nissen & Gehl

Henrik Lehm

Henrik Lehm er en af de nye, danske designere, der er på vej mod international anerkendelse for moderne møbeldesign. Lehm blev i 1994 færdiguddannet som civilingeniør i arkitektur og design fra Ålborg Universitet. I 2003 blev denne uddannelse suppleret med studier i international branding og markedsføring. I Henrik Lehms arbejde bliver den danske møbeldesign tradition videreført i en velafbalanceret kombination med internationalt, industrielt design.

Læs mere om Henrik Lehm
Designer Henrik Lehm

Susanne Grønlund

Susanne Grønlund har gennem årene stået for design og udvikling af et udvalg af møbler og andre designprodukter og har for sit arbejde modtaget en række internationalt anerkendte designpriser såsom:  3x RedDot Award, 4x Norwegian Design Counsil Design Prize, 2x German Design Award, 5x Good Design Award og Gold Award.

Læs mere om Susanne Grønlund

Hans Sandgren Jakobsen

Hans Sandgren Jakobsen er oprindeligt uddannet møbelsnedker (1986) og designer fra Danmarks Designskole (1990). Med en forkærlighed for den skandinaviske designtradition og et afsæt i et lyst og let designunivers, udforsker Hans Sandgren Jakobsen materialernes potentiale og udfordrer teknologien bag produktionen.

Læs mere om Hans Sandgren Jakobsen