Vi – møbelproducenterne Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S – er solidt funderet i den danske møbelkultur siden hhv. 1924 og 1952. Det er her designtraditionen udspringer fra og gror videre. Hele vores møbelkollektion er produceret på egne fabrikker i Danmark af snedkere som ved, at det er detaljen, som gør forskellen.

Solidt funderet i den danske møbelkultur

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med et ønske om at skabe et brand med en gennemført og tidssvarende møbelkollektion, der samtidig respekterer det traditionelle snedkerhåndværk. Siden 1995 har Naver Collection i fællesskab med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, gjort sig bemærket nationalt og internationalt. De har alle sat deres markante aftryk i Naver Collection samarbejdet. De gør det til stadighed – og energisk og innovativt. Naver Collection består af et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S (g. 1952) og Gramrode Møbelfabrik A/S (g. 1924).

Naver Collection historie
Om Naver Collection

Fra venstre: Snedkermester Aksel Kjersgaard A/S; Jørgen Kjersgaard.
Snedkermester Gramrode Møbelfabrik A/S; Henning Jørgensen.

Naver Collection historie

Inspireret af de skandinaviske Navere

Før i tiden rejste unge snedkersvende fra Skandinavien ud i verden for at opleve og dygtiggøre sig. De kaldtes Navere. I dag arbejder vores dedikerede snedkere med den samme kærlighed til snedkerfaget og ædelt træ. Men hos Naver Collection går vi også nye veje med teknik og design. Vi bruger de mest avancerede maskiner, men altid i tæt samspil med håndarbejdet.