Om Naver Collection

En vision om kompromisløs dansk snedkerkunst og nytænkende design

Vi – møbelproducenterne Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S – er solidt funderet i den danske møbelkultur siden hhv. 1924 og 1952. Det er her designtraditionen udspringer fra og gror videre.

Læs om Naver Collections historie

Håndværk i Navernes ånd

Vi sætter en ære i vort håndværk – ned til mindste detalje. Denne sætning har været vor ledetråd til alle tider i vores design, produktion og konstante udvikling. Hos Naver Collection lever og ånder vi for træ, og hele kollektionen fremstilles efter klassiske principper på vores egne møbelfabrikker i Danmark.

Læs om håndværk og materialer
Håndværk
Træstamme

Bæredygtighed handler også om langtidsholdbarhed

Snedkeren der kan sit håndværk, har gennem århundreder altid ønsket at få mest muligt ud af et stykke træ og vi er i dag endnu mere bevidste om at værne om naturens ressourcer. Træ er verdens mest miljøvenlige råstof og giver hverken affald eller forurening. Et træ der har groet i skoven gennem 100 år har sit særlige udtryk. Det er træets natur og det har vi respekt for.

Læs om bæredygtighed

We take pride in every detail

Hvert møbel i designkonceptet Naver Collection har sin egne unikke egenskaber. Udført som en del af en helhed, hvor form og funktion kombineres i et fremragende og konsekvent design. Det er kernen i vores filosofi og grundlaget for vores håndværk.

Læs om designfilosofi
Designskitse