En vision om kompromisløs dansk snedkerkunst og nytænkende design

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med et ønske om at skabe et brand med en gennemført og tidssvarende møbelkollektion, der samtidig respekterer det traditionelle snedkerhåndværk.

We take pride in every detail

Før i tiden rejste unge snedkersvende fra Skandinavien ud i verden for at opleve og dygtiggøre sig. De kaldtes Navere. I dag arbejder vores dedikerede snedkere med den samme kærlighed til snedkerfaget og ædelt træ. Men hos Naver Collection går vi også nye veje med teknik og design. Vi bruger de mest avancerede maskiner, men altid i tæt samspil med håndarbejdet. Vi udfordrer os selv med nye former og materialer for at skabe helt nye oplevelser i træ. Vi udvikler løbende nye møbler og design, hvor begreber som funktion, ergonomi og livskvalitet altid er grundtonen. Naver møbler er skabt til moderne mennesker, som er bevidste om kvalitet og godt design og ønsker at udtrykke det i en personlig og unik boligstil. Naver Collection er produceret i Danmark af Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S - af snedkere som ved, at det er detaljen, som gør forskellen: "We take pride in every detail!"


Når du vælger et møbel fra Naver Collection, kan du være 100 % sikker på, at intet er blevet overladt til tilfældighederne. I hele processen – lige fra den allerførste skitse til det færdigproducerede møbel – er hver eneste dimension gennemtænkt, ligesom der er sat en ære i håndværket ned til mindste detalje.
Det massive træ bliver udvalgt med stor omhu og derefter tørret, så det rette fugtindhold sikres. Træet bliver sorteret, så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel. Møblerne bliver fremstillet på avancerede maskiner, men altid efter klassiske principper. Hver enkelt detalje i alle møbler bliver omhyggeligt udført, og alle dele bliver afslutningsvis pudset efter med håndkraft. Løbende kvalitetskontrol sikrer, at møblerne fra Naver Collection ikke kun er smukke at se på, men også kan holde til at blive brugt i mange år fremover.