PRESSEMEDDELELSE

Naver Collection præsenterer dette års markante møbelnyheder

Arkitekttegnede møbler med et skandinavisk udtryk

Igen i år er vi stolte af at præsentere nyhederne i vores danskproducerede møbelkollektion. Nyhederne består i år af vores nye, organiske serie sofaborde Orbit, et eksklusivt spisebord med Butterfly-udtræk, en skænk med det smukke Nano-laminat og sidst, men ikke mindst: en helt sort Tiger-stol!

 

ORBIT – sofaborde med runde detaljer

Vores nye serie af sofaborde, kaldet Orbit, har et karakteristisk formsprog; ben og bordplade mødes i en markant samling, som udtrykker sjælen i dette design og danner en ikonisk form. Navnet, Orbit, er inspireret af den runde form med de halvt indsatte cirkler i periferien, som ligner små planeter, der roterer rundt om bordets kerne.

Serien består af fire forskellige modeller – tre runde og ét rektangulært. Bordpladerne fås i massivt træ eller med top af Nano-laminat. Benene til alle fire modeller fås i tre højder. Det giver mange spændende kombinationsmuligheder mellem de forskellige bordstørrelser, højder og overflader. Hver model kan stå for sig selv eller stilles sammen i sæt, hvor de frit kan placeres og skubbes ind under hinanden alt efter behov.

Design: Nissen & Gehl mdd.

Mål: Runde modeller - Ø 51 cm / Ø 64 cm / Ø 84 cm | Rektangulær model – 140 x 62 cm

Varianter: Eg, Ask, Valnød | Med trætop eller Nano-laminat i hvid, sort, beige, grå brun eller lys brun

 

Familiens naturlige samlingssted: spisebordet

Det store spisebord er det centrale møbel i den moderne bolig. Vi producerer en række af borde, som er specielt designet til at dække hele familiens behov. Vores nyeste spisebord, GM 3420, danner den ideelle ramme for hverdagens hyggelige måltider samt små kaffepauser og har plads til lektier, arbejde og leg.

GM 3420 har en skjult Butterfly tillægsplade med hvid Corian top, som er nem at håndtere og trække ud. Når tillægspladen er udtrukket får bordet 1 ekstra meter i længden, så der kan dækkes smukt op til en dejlig middag med familie og venner. Bordpladen er udført i massivt træ, og understellet er udført i sortbejdset træ.

Design: Nissen & Gehl mdd.

Mål: Bordet fås i 2 størrelser – 200 x 90 x 74 cm og 240 x 90 x 74 cm

Varianter: Elm, Eg, Ask, Valnød

 

 

Moderne skænk med innovative materialer

Vores nye skænk har fået et moderne udtryk med vendbare skydelåger i Nano-laminat og understel i slebet, rustfrit stål. Skænken har et utal af anvendelsesmuligheder, og kan både bruges i køkkenalrummet til opbevaring af porcelæn, i stuen til glas og vaser eller på kontoret til mapper og skriveredskaber.

Skænken har et stilrent design med korpus i træ, og er praktisk indrettet med justerbare hylder og to store bestikbakker. Understellets lette tråd-konstruktion giver skænken et let og svævende udtryk.

Skydelågerne med Nano-laminatoverflade giver en fin kontrast til træets struktur. På den ene side af lågerne er der træ, mens der på den anden side er Nano-laminat. Det smukke Nano-laminat har en fantastisk stærk og praktisk overflade, der er specialbehandlet. Det gør overfladen hygiejnisk og fedtafvisende, således at mærker efter fedtede fingre ikke ses.

Design: Nissen & Gehl mdd.

Mål: Skænken fås i 2 størrelser: 135 x 47 x 74 cm og 200 x 47 x 74 cm

Varianter: Eg, Valnød | Skydelåger med sort Nano-laminat

 

 

 

Sort tiger på spil

Vi oplever så stor succes med salget af Tiger-armstolen i Special Edition-udgaven i helt sort, at vi nu lancerer den som en del af vores faste kollektion. Special Edition-udgaven har et sort, pulverlakeret stel, ryg i sortbejdset ask og sort Select-lædersæde med sortmalet bagside.

På de første 2000 eksemplarer af Tiger-armstolen i Special Edition-udgaven er der ilagt et stålskilt med signatur af designer Henrik Lehm og nummerering fra 1-2.000.

Design: Henrik Lehm

Mål: 54 x 54 x 80 cm

 

 

Om Naver Collection

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med et ønske om at skabe en gennemført og tidssvarende møbelkollektion med respekt for det traditionelle snedkerhåndværk. Designere og producenter har i tæt samarbejde formgivet og udviklet Naver Collections møbellinje. Selve fremstillingen af møbler i massivt træ kræver stor præcision og professionelle evner, og producenterne – Aksel Kjersgaard og Gramrode Møbelfabrik – tog sammen udfordringen op. I dag fremstår Naver Collection derfor som et enestående brand, hvor der er sat en ære i håndværket ned til mindste detalje. Det tætte, kreative og helt unikke samarbejde mellem arkitekter og designere, snedkere, producenter og sælgere skaber en møbelkollektion, der er i konstant, inspirerende udvikling.

 

100 % kompromisløs, dansk snedkerkunst

Når du vælger et møbel fra Naver Collection, kan du være 100 % sikker på, at intet er blevet overladt til tilfældighederne. I hele processen – lige fra den allerførste skitse til det færdigproducerede møbel – er hver eneste dimension gennemtænkt og frembragt efter alle snedkerkunstens regler.

Det massive træ bliver udvalgt med stor omhu og derefter tørret, så det rette fugtindhold sikres. Træet bliver sorteret, så farve og struktur passer sammen i hvert enkelt møbel. Møblerne bliver fremstillet på avancerede maskiner, men altid efter klassiske principper. Hver enkelt detalje i alle møbler bliver omhyggeligt udført, og alle dele bliver afslutningsvist pudset og efterbehandlet med håndkraft. Den løbende kvalitetskontrol sikrer, at møblerne fra Naver Collection ikke kun er smukke at se på, men også kan holde til at blive brugt og være til glæde i mange år fremover.

 

Følg os på: